مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 دی 1398 ساعت 11:252020-01-02سياسي

 لزوم ساخت شهرک های مسکونی سازمانی برای مرزبانان 


 معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه آثار تلاش مرزبانان در مرزها ملموس است بر لزوم ساخت شهرک های مسکونی برای مرزبانان و تامین اعتبار تاکید کرد.

-   به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت پلیس، سردار محمدعلی نوری نژاد در آیین کلنگ زنی ساخت ساختمان های شماره 2 ستاد فرماندهی مرزبانی ناجا و نمازخانه با بیان اینکه کشور امن باید مرزهایش ایمن باشد، گفت: دشمنان با توطئه، قصد ایجاد ناامنی در جمهوری اسلامی ایران را دارند و رویکرد دشمنان، ایجاب می کند مرزبانان با چشمان بیدار از مرزها مراقبت کنند تا امنیت کشور حفظ شود، البته بحمد الله آثار مطلوب آن در مرزها ملموس است.

وی افزود: همکارانی که در مرزها خدمت می کنند باید محل خدمت آنها ایمن و مناسب باشد و این موضوع جزء اولویت های مرزبانی در مناطق مرزی و عملیاتی بوده است.

معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی ادامه داد: امروز در مرزبانی دو پروژه شروع و کلنگ زنی شد که یکی از آنها ساخت نمازخانه بود که همه تلاش و هم و غم ما برای اقامه نماز کارکنان است.

سردار نوری نژاد با اشاره به کلنگ زنی ساختمان شماره 2 ستاد فرماندهی مرزبانی، تصریح کرد: ساخت ساختمان دوم ستاد به هدایت خوب و مناسب همه رده ها کمک می کند، تلاش داریم با تامین منابع مناسب با شرایطی که هست از هر محلی شده بتوانیم ان شاء الله


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

 لزوم ساخت شهرک های مسکونی سازمانی برای مرزبانان 

 لزوم ساخت شهرک های مسکونی سازمانی برای مرزبانان